"Det kræver mod, at gøre noget"

1:1 Session

Intuitiv hands-on sparring, der VIRKER

Har du oplevelsen af at sidde fast? Arbejder du for meget eller for lidt? Er din lunte blevet kort?

Har du brug for én at SPILLE BOLD OP AF  her og nu? Én anden end din partner, din ven/veninde, din mor, din chef, din kollega, din revisor, din bestyrelse eller din nabo?

  • Én der ser dig udefra – dig eller din karriere – eller måske begge dele, da disse områder påvirker hinanden gensidigt?
  • Én der udfordrer dig til at tænke skævt og i andre baner i forhold til din udvikling og din succes i livet og karrieren?
  • Én der ser og mærker dine muligheder og ressourcer.

Kontakt mig for at kickstarte denne proces. Hvis du ønsker et 2 timers energiboost og afklaring af  dig personligt og professionelt. Det foregår i fysiske møder eller via Skype.

IMG_8978

"Gitte har et meget smittende og sprudlende humør, der giver energi og motivation. Det er det bedste boost jeg nogensinde har givet mig selv. Jeg vil give Gitte mine allerbedste anbefalinger" - Marlene Q. Johansen, selvstændig

Kontakt angående en 1:1 session

Kunderne siger:

“Mange succeshistorier tager udgangspunkt i tilfældigheder”

“Gennem et stykke tid havde jeg on/off ledt efter en coach. Havde måske lidt opgivet at finde den rette, indtil jeg pludselig en dag – helt tilfældigt – ser et facebookopslag med en spændende, energifyldt og livsglad coach / Gitte Langkilde. En efterfølgende snak som resulterede i, at jeg bookede et forløb på 6 møder. Forløbet er nu afsluttet og jeg vil savne Gittes motivation, empati, indsigt og seriøsitet, samt hendes glæde, begejstring og humor.

Jeg kontaktede Gitte, fordi jeg var i en livskrise og stod ved en skillevej. Jeg manglede styrke, vejledning og vejvisning til at finde og til at blive bekræftet i min nye retning at gå efter mit kræftforløb. Men inden jeg kan finde denne retning 100%, skulle jeg finde mig selv igen. Og dertil har Gitte været en stor hjælp. Der er stadig et stykke at gå. MEN jeg har, ved Gittes hjælp, fundet min retning igen – på flere områder. Det har givet mig ny og mere energi, gåpåmod og glæde.

Jeg er ikke i tvivl om, at Gitte har hjulpet og fortsat kommer til at hjælpe rigtig mange mennesker – på mange måder. Og jeg giver Gitte min ærlige, kærlige og varmeste anbefaling. GOD FORNØJELSE”.

/Bodil Pedersen, selvstændig