"Handling skaber forvandling - forvandling skaber handling"

Foredrag

Sig farvel til Janteloven – OG SKAB DIG!

– DIN business og dine omgivelser vil elske dig for det!

Hvordan skaber vi en succesfuld karriere og ikke mindst personligt liv på (næsten) egne præmisser? Er det virkelig muligt at designe det selv? OG må vi gerne træde ud af de selvvalgte og måske lidt for stramme rammer for kreative og anderledes tænkning? JA for den da!!!

Gitte fortæller i dette åbne og ærlige fordrag om, hvordan livets pludselige udfordringer fik hende i knæ –  midt i en meget succesfuld salgskarriere, hvor både firmabil, god løn, rejser og oplevelser var i centrum.

Kan man justerer livet – midt i livet? Gitte mener JA.!!!

Gitte driver i dag med stor passion sin virksomhed,  hvor hun som karrierementor, personlig sparringspartner og foredragsholder hjælper og inspirerer andre ambitiøse og modige mennesker, der har valgt at tage deres LIFE AND BUSINESS op til revision eller måske få et par nye og friske øjne på begge dele!

Hun fortæller med både dybde, begejstring og masser af højt-til-loftet humor om hendes personlige rejse på både godt og ondt mod at blive selvstændig og et helt menneske, hvorfor livet og karrieren hele tiden skal justeres!

"Real life and real business"

Gitte Langkilde

"Jeg mødte Gitte første gang til et af hendes foredrag. Jeg havde et stykke tid gået med ønsket om at finde en mentor til at guide mig. Da foredraget var slut var jeg slet ikke i tvivl om, at jeg havde fundet den helt rigtige person" - Marlene Q. Johansen, selvstændig

Kontakt angående et foredrag

Kunderne siger:

“Gitte er en sprudlende og energifyldt formidler” 

“Gitte Langkildes foredrag giver altid fornyet inspiration til vores medlemmer.

Du bliver som tilhører grebet af både indhold og hele den ærlige fortalte historie, og går derfra med nye indsigter og værktøjer, som du kan bruge både personligt og i karrieren. Gitte er en sprudlende og energifyldt formidler som forstår at bringe selv vanskelige emner ned i øjenhøjde med lethed og humor.

Vores medlemmer giver altid mange positive tilbagemeldinger, og vi ser frem til at booke Gittes nye foredrag”

/ Krifa