"It always seems impossible until it’s done"

Hvem er jeg?

Gitte Langkilde

Jeg har 20+ års erfaring og succes som bl.a. distriktschef, hvor sparring, motivation, salg, vækst, nærvær og forståelse for både virksomheden og medarbejdere var centrale. Min arbejdsmetode er baseret på en intuitiv, ligefrem, ærlig og ikke-akademisk tilgang, der gør det tunge let – med stor respekt for, hvor du er i livet og i din forretning/karriere. Jeg er uddannet NLP Master, SPU Mentor, Cerf. Stress Coach, Positiv Psykologi Vejleder og Mindfulness Practitioner, og har en autorisation i team-/adfærdsprofiler.

Hvorfor brænder jeg for det her?

Fordi jeg selv har gået vejen. Jeg har gået vejen fra succesfuld ansat til passioneret selvstændig. Jeg lever min drøm ud. Jeg har oplevet livets alvorligheder på meget nært hold – alvorlig sygdom, stress og andre “småting”, som i den grad har været medskabende til at forme mig som menneske, såvel personligt som karrieremæssigt. Jeg elsker at hjælpe mennesker med at leve et passioneret liv,  overkomme udfordringer – uanset om du er ansat eller er selvstændig erhvervsdrivende.

De fem crasy facts

1. Jeg elsker bobler og salte mandler

2. Jeg er vild med skæv humor

3. Jeg elsker naturen og havet

4. Jeg snakker med mig selv – tit

5. Jeg er mega stolt mor til Simone

Kontakt mig gerne

Kontakt mig på mail@gittelangkilde.dk eller tlf. 2148 2034

DSC09475

"Udover at få styr på mig – har Gitte også været en rigtig god sparringpartner med hensyn til min forretning, det være sig personale udfordringer, markedsføring-strategi og generelt at have fokus på det vigtige!" - Anders Dal Jeppesen, selvstændig

Skal vi snakke sammen?

Kunderne siger:

“Det er det bedste boost jeg nogensinde har givet mig selv.”

“Jeg mødte Gitte første gang i september 2017 til hendes foredrag “Fra livskrise til drømmekarriere”. Jeg havde i et stykke tid gået med ønsket om at finde en coach/mentor til at guide mig. Da foredraget var slut var jeg slet ikke i tvivl om, at jeg havde fundet den helt rigtige person.

Gitte har et meget smittende og sprudlende humør, der giver energi og motivation til at se på tingene med nye friske øjne. Hendes tilgang til tingene er åben og indlevende. Jeg har fået rigtig gode redskaber til at styre i retningen af mine mål både fagligt og personligt. Det giver en rigtig dejlig ro.

Det er det bedste boost jeg nogensinde har givet mig selv. Jeg vil give Gitte mine allerbedste anbefalinger.”

/ Marlene Q. Johansen, selvstændig