"Everyone should build their network BEFORE they need it"

Business Forum

Business Forum er under spændende opstart og udvikling i skrivende stund

Det bliver et forum til DIG, der har lyst til et personligt Advisory Board, hvor fokus bliver på både din personlige udvikling såvel som de udfordringer, der naturligt vil opstå, når man er selvstændig eller sidder i en ledende rolle i en virksomhed. Du bliver en del af en fast gruppe af passionerede mennesker, der brænder for deres business.

Målet er at danne en ny og anderledes ramme for DIN udvikling som menneske. Alle møderne drives af mig som mentor og facillitator sammen med min samarbejdspartner i dette Forum.

Min baggrund og ønske for at starte dette Business Forum er, at jeg selv gentagende gange har været i kontakt med og ligeledes inviteret med i forskellige netværk, som jeg har oplevet, som meget “skabelon agtige” og med henblik på at udveksle vistkort og lave pitch på den rigtige måde.

Dette kan selvfølgelig lyde fordomsfuldt, hvilket ikke er hensigten, men vi er jo alle forskellige. Jeg er ligeledes blevet opfordret til at lave noget af ovenstående karakter, og jeg mærker at tiden er inde til at lave noget anderledes, sjovt og udviklende, for både dig personligt og dine roller i din forretning/karriere. Et forum hvor vi kalder en skovl for en skovl, og en spade for en spade. OG et forum, hvor succes er noget vi både fejre og skaber sammen.

De fysiske omgivelser for dette Forum bliver et skønt sted i Trekantsområdet. Hvor både ude og inde faciliteterne spiller MAX!

Det ville glæde mig meget, hvis du har lyst til, at komme med dine positive og konstruktive inputs til dannelsen af dette netværk.

Kontakt mig gerne og lad os tage en uforpligtende snak.

2148 2034 eller mail@gittelangkilde.dk

DSC09500

"Jeg er ikke i tvivl om, at Gitte har hjulpet og fortsat kommer til at hjælpe rigtig mange mennesker – på mange måder. Og jeg giver Gitte min ærlige, kærlige og varmeste anbefaling." - Bodil Pedersen, selvstændig

Kontakt angående et samarbejde

Ønsker du et anderledes og værdiskabende netværk til din business, hvor Walk and Talk også bliver et led i din kreativeprocess sammen med andre fantastiske businessfolk “med begge ben på jorden”.

bench-chat-chatting-798