"Dine valg skaber din hverdag, hvis du ikke er tilfreds er det tid til at tage nogle nye"

Dine muligheder

IMG_8978

1:1 Session

Ønsker du et spot on og direkte afklaring og energiboost af både dig selv personligt og din karriere? Er denne 2 timers 1:1 session et super valg. Jeg er hurtigt til at få en god fornemmelse af DIG, og det vi med fordel kan arbejde med. Min intuition er knivskarp, og jeg møder dig præcis, hvor du er LIGE NU.

1:1 Udviklingsforløb

Til dig der brug for et mere intensivt sparringsforløb med mig, som din mentor. Her kommer vi langt mere i dybden med dig, din karriere eller forretning. Som din personlige sparringspartner vil jeg sætte gang i nye tiltag og processer, og følge dig på vejen i at opnå andre og mere værdiskabende resultater end tidligere.

Gitte Langkilde
Gitte Langkilde

Foredrag

Sig farvel til Janteloven – OG SKAB DIG!

– DIN business og dine omgivelser vil elske dig for det!

Hvordan skaber vi en succesfuld karriere og ikke mindst personligt liv på vores helt egne primisser? Er det virkelig muligt at designe det selv? OG må vi gerne træde ud af de selvvalgte og måske lidt for stramme rammer for kreative og anderledes tænkning? JA for den da!!

Business Forum

Business Forum er under spændende opstart og udvikling i skrivende stund.

Det bliver et forum til DIG, der har lyst et personligt Advisory Board, hvor fokus bliver på både din personlige udvikling såvel som de udfordringer, der naturligt vil opstå, når man er selvstændig eller sidder i en ledende rolle i en virksomhed. Du bliver en del af en fast gruppe af passionerede mennesker, der brænder for deres business.

abandoned-forest-industry-34950

”Gitte vil jeg også fremover søge sparring med, hendes vindende væsen, med det skønneste smil, og hendes evner og viden, sammen med hendes erfaring fra erhvervslivet, gør hende til en helt unik sparringspartner. Er du i tvivl - så gør det! Det er det bedste jeg har gjort for mig selv " - Trine L. Salg