"Don't wait until the conditions are perfect to begin. Beginning makes the conditions perfect"

1:1 Udviklingsforløb

Fra manglende energi – til fornyet overskud!

Er det tid til at investerer i dig selv og din business?

Det kan være, at du nået dertil, hvor det er tid til et grundigt servicecheck af både dig og din business/karriere? Du har måske mistet energien og motivationen, eller du har oplevet et af disse udfordrende bump på vejen, som gør at forandringer, og justeringer er blevet langt mere krævende end tidligere?

Det kan også være, at du allerede nu driver  din egen forretning, eller at du drømmer om at springe ud som selvstændig, men mangler det sidste mod til at udleve drømmen. I begge tilfælde kan en uvildig sparringspartner være en god investering. En person, der ser DIG og alle dine blinde vinkler, og som tør udfordre dig, hvad enten det drejer sig om dig selv eller din eventuelle ansatte – OG som ser dine forretningsmuligheder med helt nye og friske øjne.

Trænger både du og din forretning/karriere til en at blive vendt på hovedet og blive udfordret i forhold til tænke i nye og kreative løsninger, muligheder eller retninger? Står du et sted, hvor du mangler overskud, energi og ikke mindst glæden ved det hele?

Hvad gør du?

Her kan du få en anderledes og befriende ramme for din videre udvikling og fremdrift – både professionelt og personligt. I vores sessioner/møder, vil der altid indgå WALK AND TALK med mindre andet aftales. Den friske luft og naturen er et rigtig godt afsæt for den gode samtale og den kreative tænkning. Er geografien en udfordring – er Skype altid en god mulighed.

Kontakt mig gerne for en 1/2 times uforpligtende snak om LIGE PRÆCIS det forløb, der passer dig og din situation bedst.

DSC09379

"Udover at få styr på mig - har Gitte også været en rigtig god sparringspartner med hensyn til min forretning, det være sig personale udfordringer, markedsførings-strategi og generelt at have fokus på det vigtige! " - Anders Dal Jeppesen, selvstændig

Kontakt angående et sparringsforløb

 

Kunderne siger:

“Pludselig så nemt at snakke om hele mit forløb!”

“Mit navn er Anders Dal Jeppesen, jeg søgte lidt hjælp / sparring efter at være “små” ramt af stress symptomer – da jeg ved siden af min forretning havde sagt ja til at blive Agent i Scandinavien, for en tøj producent fra Paris ! Din måde at sælge dig selv på din hjemmeside – gjorde at jeg sprang ud i det ……….. selve Walk and Talk måden, gjorde det hele så ukompliceret og lige pludseligt så nemt at snakke om hele mit forløb !

Gitte er meget kompetent, på en afslappet måde, omsorgsfuld, lyttende, spørgende – så jeg følte mig rigtig godt tilpas !!!

Nu efter et længere forløb med flere “møder” sammen med Gitte, har jeg det rigtigt godt, har fået gode redskaber til at forebygge, at jeg aldrig kommer ud på kanten igen . Udover at få styr på mig – har Gitte også været en rigtig god sparringpartner med hensyn til min forretning, det være sig personale udfordringer, markedsføring-strategi og generelt at have fokus på det vigtige !

Jeg kan kun medgive Gitte de bedste anbefalinger – og det er ikke sidste gang, jeg har arbejdet sammen med hende !”

/Anders Dal/selvstændig